28/2 2014

 
tycker alla går in på emsfotoo.blogg.se och kollar in emilies blogg! :) 
hello, idag vaknade jag vid 9 tiden och åkte till foderboden med mormor vid 10 tiden och köpte jäst och bvitamin sen åkte vi och lämmnade in ena stöveln och sen hämtade vi upp emilie! vi fotade rätt mkt i stallet och hon visade lite knep eftersom vi har likadana kameror men hon har ett bättre objektiv! :) 
 
red ca 40 min på banan skrittade fram runt kullhagen och red lite galopparbete på volterna som ni ska få video på sen hon ska bara skicka dom. sen fick jag honom något lyhörd genom mkt tempoväxlingar han gick helt okej är inte 100% nöjd men det gick inte dåligt heller! han kunde varit något mer framåt när jag inte håller i spöt. men i galoppen kändes han jätte bra! 
 
sen väntade vi i stallet 1 timma på min mormor (!!!!!) och gjorde höpåsar och frös och var hungriga sen fick emilie skjus hem och jag och mormor åkte till donken och fick ta med mat hem så jäkla hungrig! 
 
imorgon ska jag rida ut med johanna lär bli mkt galopp då vi båda behöver galoppera av hästarna lite! :) 
sen ska jag tydligen till frisören och fixa håret ( hatar att göra det) och sen ska vi handla inför praoen ska bli rätt skönt att åka iväg 5 dagar med julia själva. :) kommer dock sakna rajmik! 
 
 
ni får se mer bilder nån annan dag och videosar! :) 

rajmiki.blogg.se

Hoppning & Dressyr

RSS 2.0